wie_is

Wie is…

Porselein beschilderen: met passie, professioneel en persoonlijk

Mijn naam is Audrey en in 2008 heb ik Swiet(h)art opgericht. Swiet(h)art is ontstaan uit een passie voor schilderen: met behulp van professionele materialen creëer ik leuke en kleurrijke producten. Inmiddels heb ik vele porseleinen borden, schalen, kommen, etagères, bekers, kopjes en schotels, theepotten en andere porseleinen voorwerpen met de hand beschilderd. Ben je op zoek naar een cadeautje in welke stijl dan ook; Swiet(h)art kan bijna alles voor je beschilderen. We beheersen bijna alle technieken voor het beschilderen van porselein en gebruiken alleen professionele materialen. Ook het servies / porselein is van uitstekende kwaliteit en is na het brandproces in de keramiekoven vaatwasmachine- en magnetron/oven-bestendig.

Workshop en lessen ‘Porselein beschilderen’

Omdat ik het jammer vind om mijn passie alleen voor mezelf te houden, draag ik deze graag over tijdens de door mij georganiseerde workshops en lessen.
De workshops ‘Porselein beschilderen’ zijn de perfecte creatieve invulling voor een vrijgezellenfeest, vriendinnen/zussendag, kinderfeest (vanaf 8 jaar) en voor vele andere gelegenheden. De lessen ‘Porselein beschilderen’ bestaan uit een reeks van 10 lessen van twee uur. Tijdens deze lessen is er gelegenheid om dieper in te gaan op de techniek van het beschilderen van porselein en om onder deskundige begeleiding veel met het schilderen zelf bezig te zijn.
Iedereen, van 8 tot 108, kan porselein beschilderen! Bij Swiet(h)art leer je eenvoudige technieken en gebruik je slimme hulpmiddeltjes. Dus ook al denk je dat jij dit niet kan, je zult verbaasd zijn over het resultaat dat je bereikt tijdens een workshop en zeker tijdens de lessen.

Persoonlijke cadeaus van beschilderd porselein

De originele, persoonlijke cadeaus uit het atelier van Swiet(h)art zijn geweldig om te geven, en om te krijgen! Swiet(h)art beschildert op bestelling een persoonlijke afbeelding of naam/tekst op porselein. Een kraamgeschenk dat zeker in de smaak zal vallen, is bijvoorbeeld het geboortekaartje met de hand nageschilderd op een porseleinen bordje, kommetje en/of bekertje, of op een spaarvarken. En welk pasgetrouwd stel vindt het niet leuk om als huwelijkscadeau een handbeschilderd, persoonlijk servies te ontvangen, bijvoorbeeld hip of juist klassiek of met bloemen of naar aanleiding van de huwelijksaankondiging? Kijk hier voor een aantal mogelijkheden en voorbeelden van beschilderd porselein als persoonlijk cadeau.