Geef origineel handbeschilderd porselein cadeau!

De originele, persoonlijke cadeaus uit het atelier van Swiet(h)art zijn geweldig om te geven, en om te krijgen! Swiet(h)art beschildert op bestelling een persoonlijke afbeelding en/of naam/tekst op porselein. Het is mogelijk om afbeeldingen en tekst te schilderen op onder meer een bordje, bekertje, kommetje, kop en schotel, schaal, theepot, etagère of spaarvarken.

Handbeschilderd porselein als kraamgeschenk
Een kraamgeschenk dat zeker in de smaak zal vallen, is een uniek cadeau waarbij het geboortekaartje met de hand wordt nageschilderd op porselein. Swiet(h)art schildert het geboortekaartje na op porseleinen servies (bordje, kommetje, bekertje etc), op een spaarvarken of op een porseleinen herinneringspotje. Je kunt ook een kraamgeschenk pakket bestellen; dan ontvang je een geboortetrio bestaande uit een handbeschilderd bordje, bekertje en kommetje.
Het naschilderen van een foto op porselein geeft niet het resultaat dat past bij de hoge kwaliteit die Swiet(h)art steeds garandeert. Dit doen we dus niet. We kunnen in het geval van een geboortekaartje met een foto wel bijvoorbeeld de naam op artistieke wijze op porselein schilderen en het cadeau zo aanpassen dat het bijvoorbeeld binnen de sfeer van het kinderkamertje past.

Handbeschilderd porselein als huwelijkscadeau
Welk pasgetrouwd stel vindt het niet leuk om als huwelijkscadeau een handbeschilderd, persoonlijk (onderdeel van een) servies te ontvangen, hip en kleurrijk, of juist klassiek of met bloemen? Er zijn vele mogelijkheden voor handbeschilderd porselein als huwelijkscadeau, ook met namen, data en persoonlijke teksten. Kijk in de onderstaande foto’s naar de mogelijkheden en voorbeelden van beschilderd porselein als huwelijkscadeau.

Handbeschilderd porselein voor andere gelegenheden
Eigenlijk leent een cadeau van handbeschilderd porselein zich voor elke gelegenheid. Een doopsel, communie, een jubileum, Sara/Abraham, een pensioen: het is altijd bijzonder om handbeschilderd, persoonlijk porselein cadeau te krijgen, en cadeau te doen!
Kijk hieronder voor enkele voorbeelden van handbeschilderd porselein voor diverse gelegenheden. Uiteraard zijn de mogelijkheden onbegrensd, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Handbeschilderd porselein bestellen
Swiet(h)art maakt gebruik van 2 soorten porselein: rond porselein en vierkant porselein.
Het ronde porselein is wit van kleur en iets lichter van gewicht, het vierkante porselein is roomwit van kleur en is zwaarder. De kleuren op het porselein zullen iets afwijken van de kleuren op het kaartje. Kleuren op papier zijn namelijk anders dan de kleuren op porselein.
Houd bij bestelling rekening met een levertijd van ongeveer 2 weken. Wegens drukte kan het soms voorkomen dat de levertijd iets uitloopt.

Voor prijsindicatie klik hier